Communie Sofie

Sofie is gek op paarden. Wekelijks gaat ze verschillende keren paardrijden en verder worden de dagdagelijkse zaken aangeschaft met paardenthema: pennenzakken, ketinkjes, draagtassen, hoeslakens, etc. Een gepassioneerde hobby! En dus kon een fotoshoot op de manège niet ontbreken: de Vinkemolen. Ook is Sofie mijn nichtje (mijn zus haar dochter) en één van mijn favoriete dames op deze aardbol.

“Ranger” is haar favoriete pony. Een groot beest naar mijn pony normen — maar ik ken dan ook niks van paarden en pony’s. Niettemin had Sofie Ranger tijdens de shoot stevig onder controle en wees hem regelmatig terecht. Foto’s nemen met of van dieren is niet zo eenvoudig aangezien ze nogal een eigen wil durven te hebben. Maar alles kwam uiteindelijk op zijn pootjes. Respect girl!

Om op te warmen namen we namen wat foto’s in de stallingen en gingen daarna buiten waar er gelukkig een zonnetje (ver)scheen (mooi backlight). Als laatste namen we nog een paar shots in de studio.

sofie in stallingen

Sofie

Sofie B/W

Kaartjes Sofie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.